ŞIRNAK / SİLOPİ - Rauf Osman Karadeniz Ortaokulu

May

19 Mayıs'ta sağım solum matematik projesi kapsamında "Sayıların Efendisi" kutu oyununun sahibi Matematik Öğretmeni Bilgen Demirdaş Dünya birinciliğine giden yolda oyunla matematik yolculuğunu anlattı ve oyunlarla nasıl matematik anltılır konusunda bizlere bilgi verdi. Proje dahilindeki öğrenci, öğretmen ve konununun daha bir çok meraklısı ile verimli bir etkinlik gerçekleştirildi.

May

Okulumuz Matematik Öğretmeni Özlem KOÇ, Türkiye'nin birçok ilinden katılımlarla düzenlenen Sağım Solum Matematik adlı e-Twinning projesine dahil oldu. Kendisini tebrik eder projesine destek vermenizi rica ederiz.

Mrt

Okul Başarı Kurulu eşliğinde ortaokul 8.sınıf öğrencileriyle Silopi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne gezi düzenlendi. Meslekler tanıtıldı, bilgilendirme yapıldı.

Ara

OKULUMUZDA 2021 TÜBİTAK BİLİM FUARI PROJE HAZIRLIĞI TOPLANTISI YAPILDI. TÜM ÖĞRETMENLERİMİZ PROJE HAZIRLAYARAK KATILIM SAĞLAYACAKLAR.

Ara

OKULUM TEMİZ BELGELENDİRME KAPSAMINDA OKULUMUZDA GEREKLİ TÜM TEDBİRLER VE TEMİZLİKLER YAPILMIŞTIR.